![]() |
![]() |
-Giloxx- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam pytanie czy mógłby ktoś i tutaj napisać jak mogę napisać/zrobić system plugiów do mojego mini cms??
Szukałem na waszym forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.;/ Więc czekam na odpowiedz i pozdrawiam! Giloxx |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skad ktos ma wiedziec jakiego ty cms-a napisales?
To nie jest forum wróżek!! -------------------- |
|
|
-Giloxx- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak nie umiesz czytać uważnie to poco nabijasz posty?
Napisałem cms ale jak dorobić system news!! Czyli jak samemu go zrobić napisać!! Tak że wkleję kod na stronę a osobne pliki skrypty które będę pisał jak wgram w folder plugins pojawią się w PA do uaktywnienia gdy kliknę checboxa uaktywnij to wtyczka się włączy! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To sprawdzaj czy plik istnieje w danych katalogu - jak tak to dawaj checkboxa w adminie (jak masz baze to zapisuj je gdzies)
A na stronie wynikowej sprawdzaj jakie pliki maja byc dolaczane i je dołączaj Mozesz to zrobic na klasach, funkcjach lub centralnie wypluwac na ekran. Jak wolisz -------------------- |
|
|
-Giloxx- |
![]()
|
Goście ![]() |
A może ktoś wytłumaczy mi to jaśniej?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |