![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem, chcę skrypt krótry bedzie mi dodawał rekordy do bazy danych: oto przykłąd działania
mam plik tekstowy: Snięgęół Rówer Bonkił Sołther Ełkiżć i chce aby skrypt kazdą linijke z pliku tekstowego dodaał jako nowy rekord do bazy mysql, wiecie jak zrobić? Juz zrobiłem ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobiłeś to po cholerę piszesz ten temat? I tak swoją drogą jak już się chwalisz, że zrobiłeś to podał byś rozwiązanie dla innych! Następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz.
Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Edytowałem? żal
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Edytowałem? żal Nie mogłeś edytować tego tematu ponieważ, gdybyś to zrobił pojawiła by się informacja o tym w poście. Żalem jest ten temat, jak już rozwiązujesz jakiś problem to podziel się z innymi rozwiązaniem, to co robisz jest typowym przejawem egoizmu. Temat zamykam potem wywalę bo nic nie wnosi do forum, jak zmienisz zdanie i będziesz się chciał z nami podzielić rozwiązaniem to zapraszam na PW. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Nie mogłeś edytować tego tematu ponieważ, gdybyś to zrobił pojawiła by się informacja o tym w poście Tez tak myslalem, ale on ten temat naprawde edytowal (lub jakis macher zrobil) bo widzialem wpierw temat bez"Juz zrobiłem !" a następnie juz z "Juz zrobiłem !" Magik normalnie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Co nie zmienia faktu ze skoro Juz zrobil to mogl dla potomnych napisac jak to zrobil. A jak nie chcial pisac to mogl zraportowac temat do usuniecia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:35 |