![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Szukam pytań do egzaminu zawodowego na Technik informatyk. Szukałem w internecie ale niestety znalazłem tylko odpowiedzi
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Podsumowując - masz odpowiedzi bez pytań i nie potrafisz do nich ułożyć tych pytań? No to już nie zdałeś
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak bardzo mądre. A odpowiedzi są typu A,B,C lub D. Hmm... Może ułożysz mi do tego jakieś pytanie ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to taki test jest legalnie publikowany? Co to za zawód?
|
|
|
![]()
|
|
To jest test na koniec szkoły technikum o profilu technik informatyk. Ten test właśnie był niedawno a ja mam za rok, więc chciałbym obczajić jakie pytania są mniej więcej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@mike - może to jest "Technik polityk"
![]() To by tłumaczyło, dlaczego są tylko odpowiedzi - pytania, jak już kolega ~kaczy wspomniał, można samemu ułożyć -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://peb.pl/nauka-i-technika/324061-rapi...k-czerwiec.html
Test jest legalnie publikowany, ale dopiero po egzaminie ![]() PS. Spójżcie tylko na 1sze pytanie. Ehm? Co to ma byc? Niee, ten papierek nie bedzie chyba za wiele warty dla "pracodawcy". ![]() Ten post edytował maziak 10.07.2008, 11:02:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
egzamin zawodowy jest banalny.. ja bedac w 1szej klasie technikum (próbny) zdałem na 85%...
myslalem ze on cos bedzie znaczył ale po tych pytaniach to żal... aczkolwiek niektorym z klasy jakos on nie wychodził |
|
|
![]()
|
|
Teoretyczny najłatwiejszy ponoć. Zaglądaliście na Praktyczny?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
praktyczny jest dla mnie debilny... w konspekcie ktory trzeba sporzadzic powtarza sie 3x... piszesz co moglo sie zepsuc tak po obejrzeniu objawow, potem piszesz jakby to naprawic (teoretycznie) potem piszesz jak to naprawiles (zazwyczaj pokrywa sie z teoria) i piszesz co bylo zepsute (tez pokrywa sie z pkt 2)... i screeny na wszystko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a od kiedy polscy oświatowcy to mistrzowie logiki i myślenia?
bardzo dziękuję mnie również się przyda bo w tym roku będę go pisał ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:01 |