![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Zamierzam stworzyć coś na wzór agencji reklamowej. Utknąłem jednak na problemie pobierania statystyk stron, które będe chciał mieć w swojej agencji. Dlatego pytam czy znie znacie jakiś gotowych rozwiązań?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dość szybko utknąłeś. I to na sprawie najbardziej błahej.
Google Analytics (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak tylko że ja potrzebował bym takie ststystyki (wystarczy ilośc odsłon na dzień) by mógl te wartości w łatwy spsób umieścić na woijej stronie. np generowane w formie xml.
właśnie o takie coś mi chodzi: http://user.webwweb.pl/ działa dokładnie tak jak bym chciał - gdy rejestrowałem stronę zaznaczyłem checkbox z info : "dla dodawanej strony załóż automatycznie bezpłatne statystyki stat.pl - dzięki temu Twój wpis w katalogu otrzyma wyróżnienie ramką" i na email dostałem dane dostępu do statystyk w ww.stat.pl czy jest mi ktoś w stanie napiać jak to zrobić? Ten post edytował grzegorz_g 5.07.2008, 15:20:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przepraszam, ale nie wytrzymam zaraz.
Cytat Zamierzam stworzyć coś na wzór agencji reklamowej Cytat Utknąłem jednak na problemie pobierania statystyk stron, które będe chciał mieć w swojej agencji Czy Ciebie samego to nie śmieszy? Tworzysz agencję reklamową, a nie potrafisz takich rzeczy? Względnie nie stać Cię na normalne wynajęcie kogoś lub nawet zatrudnienie? ~mike podał Ci link do google analytics - nic prostszego i szybszego nie ma. btw. co o robi w tym dziale? Przenoszę na gotowe rozwiązania -> szukam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:27 |