![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej by było gdyby podczas pisania posta wciśnięty tag otwierał się nie na końcu pisanej wiadomości ale w miejcu, w którym znajduje się kursor?
Czy tylko ja mam tak, że kiedy kilka podfor... podforów ( ![]() 8-[ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też tak mam niestety :wink:
-------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wychodzi na to, że wam sie sesja kasuje
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wychodzi na to, że wam sie sesja kasuje
![]() ![]() Jesli chodzi o sesje to czasami nie moge otworzyc topicow w nowym oknie, bo zostaje wylogowany, ale zadko sie to zdarza, i tylko wtedy gdy jestem na WinXP/IE6 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Ale tak to jest jak się używa IE 6 Ja używam i problemów nie mam, więc nie uogólniaj, haha.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner więc ja popieram IE6pl najlepsze moim zdaniem ja niemam problema z otwieraniem nowego topica :wink:
-------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A czy ja powiedziałem, że najlepsze? ja powiedziałem, że używam.
Proszę nie przekręcać moich wypowiedzi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
widzisz ja napisałem że moim zdaniem jest najlepsza więc poprawie cie
![]() -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wychodzi na to, że wam sie sesja kasuje
![]() ![]() Zmieniłem na netscape'a i to samo. Chyba to co ze mną nie tak ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmienilem ustawienia ciasteczek i teraz powinno byc juz dobrze.
|
|
|
![]()
|
|
No niestety, u mnie nadal nie działa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z MozillaPL - ja nie mam ŻADNYCH problemów z nowymi topicami... wystarczy, że kolejne posty otwieram w nowych panelach i wszystko gra...
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
No ale właśnie dlatego chciałbm żeby mi działało , żeby nie musieć otwierać w nowym oknie - idąc dalej - mogę sobie zapisać na kartce w których forach jest coś nowego i spokojnie czytać
![]() P.S. jutro wypróbuję Mozzillę |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalem jeszcze inne ustawienie. Jezeli teraz nie dziala to widocznie to wina phpBB.
|
|
|
![]()
|
|
U mnie działa teraz w obrębie podforów - jeżeli jestem np. w hydeparku i widzę 3 podświetlone to echodzę w pierwszy, wychodzę spowrotem do hydeparku i 2 są podświetlone.
Ale w na wyższym poziomie kolory znikają. Jeżeli o mnie chodzi to jakoś przeżyję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi wczesniej dzialalo Ok a teraz wchodze na glowna fora z nieczytanymi - kolorowe, potem wchodze do ktoregokolwiek forum juz wszystkie posty niekolorowe...
przedtem bylo lepiej... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Zmieniłem na Operę i działa!
Ale to może być zbieg okoliczności, wiec jeżeli ktoś jest za to odpowiedzialny - dzięki. |
|
|
![]()
|
|
Ekhm. Nie chcę być upierdliwy ale dzisiaj przestało działać, chciałbym tylko wiedzieć czy zmieniło się coś w ustawieniach forum, bo jeśli nie to muszę rozwiązać problem u siebie.
|
|
|
![]()
|
|
Nic nie zmienialem. Nie wiem jak inni
![]() btw: ja mialem podobny problem i jakuzywam proxy to on znika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:31 |