![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż mam problem,
gdy zdefinuję styl: DIV { border-style : solid; border-width : 5px; border-color : black; } pomiędzy znacznikami HEAD (oczywiście z <style type etc), to działa, z poziomu <DIV style.... > też działa. oto jak dołączam między znacznikami HEAD: <link rel="stylesheet" href="szablony/style_glowne.css" type="text/css" /> wg mojej książki jest ok, wg mojego kompa nie... ścieżka się zgadza Gdzie robię błąd? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fuck! Niestety pomyliłem się ja (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) I źle coś zauważyłem w twoim kodzie:p To nie to co przypuszczałem było błędem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
Ale może pokaż cały kod strony to może w innym miejscu masz błąd. Ten post edytował k_@_m_i_l 27.06.2008, 18:55:39 |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
a w dobrej lokalizacji masz style_glowne.css?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem tak, w tym pliku są zdefiniowane inne kody:
Kod @charset "iso-8859-2"; /* CSS Document */ /* TABELE */ .abrakadabra { -to skopiowałem z TW1 background-color:#BBFFBB; } .TW0 /* kolor nieparzystych wierszy w tabeli */ { background-color:#F5EaB5; } .TW1 /* kolor już dodanych kolekcji */ { background-color:#BBFFBB; } .TWa /* kolor nieparzystych wierszy w tabeli */ { background-color:#E7C57E; } .TWb /* kolor parzystych wierszy w tabeli */ { background-color:#EDD59A; } itd itp ja np. kopiuję np TW1 i zmieniam jego nazwę na abrakadabra i staram się w divie użyć <div class="abrakadabra"> z TW1 działa wyśmienicie, z z abrakadabra nie, np: to działa : <div class="TW1"> a </div> to nie działa ! <div class="abrakadabra"> a </div> normalnie mnie to rozwala, najlepsze, że jak usunę TW1 to i tak to dalej działa :/ używam dreamweavera (mam jeszcze kilka dni) oraz xitami Przykład z DIV to był podobny przykład, próbowałem kombinować ale d..a mam w dobrym miejscu, między znacznikami HEAD Ten post edytował batman 27.06.2008, 19:33:57
Powód edycji: poprawiłem bbcode
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:43 |