![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 7 Dołączył: 24.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do rejestracji załaczam plik z regulaminem, o to chodzi ze odwołyje sie do niej z roznych podstron i nie weim jak w przypadku akceptacji wyswietlic strone ostatnia przed regulamin.php gdzie był własnie odnosnik do tego regulaminu lub w ranize nieakceptacji o dwie ostatnie strony z pominieciem np rejestracji
strona regulamin to zwykły tekst + forma na przyciski
coś w stylu <a href='./index.php'><button align="right" type="button"name="nie">Nie akceptuje</button></a> aha i jak widzicie prubowałem przy przcisku dać align="right" i align="left" ale niestety nie udała sie proba czy jest moze jakis sposob aby to rozdzielic na lewo i prawo, hmm teraz przyszedł do głowy pomysł zeby w tableke to dac hmm zaraz zobacze, bynajmniej 1 problem wazniejszy 2 to tylko dla estetyki:D Ten post edytował fenix.robi 25.06.2008, 22:09:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ty aby nie komplikujesz sobie życia? słuchaj to w ogóle nie musi być formularz zdaje się
robisz sobie po prostu 2 linki a w index.php piszesz po prostu
to jeszcze zależy od budowy strony ale taki mechanizm będzie ok jeżeli wszystko masz w index.php jeżeli nie to w drugim linku tam gdzie koleś się zgadza dajesz adres np. register.php i tam sobie wyświetlasz formularz -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 7 Dołączył: 24.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak zrobiłem juz wczoraj, ale dzieki, o to chodzi ze do tej stronki odwołuje sie z roznych podstron, i nie zawsze ma mi pojsc na index albo rejestracje, tak sobie mysle czy czasem nie zrobic ogolnego pliku przekierowania.php gdzie biedzie posrednikiem, a w nim w zaleznisci z kad pochodzi link do regulaminu, np przy linku z rejestracji by było
../przekierowania.php?flaga=1
w pewnym sesie jest to wyjscie ale jescze w regulaminie przy button'ach ![]() acha i przekierowania.php istnieja tylko w mojej wyobrazni, nie probowałem opierac stronke o ten element, tylko znaleźć lepsze rozwiazanie ![]() Ten post edytował fenix.robi 26.06.2008, 15:30:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:46 |