![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, otóż mam rozwijane menu z którego mogę wybierać rzeczy z danego dnia. Tzn. wybrać katalog z danego dnia i pokażą się pliki wgrane w tym dniu. Tylko jest problem menu odwołuje się do date, która występuje wcześniej w skrypcie a chcę mieć to menu na dole. Jak wstawiam na górę nad występowaniem tej zmiennej jest ok, ale jak pod to nie pokazuje wyniku
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 4 Dołączył: 22.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche dziwnie to napisales ale to moze wina pory o ktorej to czytam
![]() jezeli dobrze rozumiem to zmiena $date dziala na gorze a na dole juz nie - (zakladam ze potem ta zmiena gdzies nadpisujesz) w takim wypadku mozesz skopiowac ta zmiena np $date2 = $date; i potem uzywac $date2 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mamy zgadywać? Może wkleisz kawałek kodu?
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok to tak to jest kawałek kodu odpowiedzialny za rozwijane menu:
I chcę go wstawić na samą górę strony tylko on odwołuję się do zmiennej date, która występuje ok. w połowie strony w kodzie:
I jak to zrobić aby to menu odwołało się do zmiennej występującej poniżej menu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O jakiej zmiennej date Ty mówisz? Widzę tylko natywną funkcję date();
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Chodzi mi o to name="date" odwołanie idzie do "date" a jak mi wiadomo musi się odwoływać do zmiennej wystepującej powyżej, a ja mam poniżej i nie działa. Może jest jakieś wyjście
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ja nie rozumiem. Zmienna $_POST['date'] będzie ustawiona dopiero jak wyślesz formularz przecież. Czemu robisz menu na formularzu w ogóle?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
To jest dzienny upload plików, wyświetlane są tylko pliki z danego dnia, reszta jest na ftp ale nie wyświetalają się na liście. A menu jest do zmiany "katalogu", można nim pokazać pliki z innego dnia niż jest teraz. i chcę te menu mieć na górze.
@edit wie ktoś jak to zrobić bo sam nie dam rady, męczę się i nic ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:30 |