![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaję sobie sprawę z tego, że nazwa tematu wiele nie mówi. Niestety nic lepszego nie wpadło mi do głowy.
Zend Framework poznaję od niedawna i problemów mi nie sprawia prócz jednego modułu - Zend_Form. Ale do rzeczy: 1. logowanie do systemu wykonałem w następujący sposób: Administration_LoginController:
Router oczywiście przepisuje adresy pod odpowiednie akcje. I całośc działa świetnie. 2. Na jednej ze stron panelu administracyjnego chcę zrobić formularz do nadawania uprawnień użytkownikom. Teoretycznie żaden problem jednak jakimś cudem dane nie chcą przejść. Wkleiłem więc IDENTYCZNY (jak w kontrolerze powyżej) formularz do tego panelu. Efekt? "Proteza" w UserController nie dziala. ![]() Administration_UserController:
/administracja/uzytkownicy/zatwierdz - akcja save usercontrollera. 3. Po wysłaniu formularza z UserController efekt jest... o taki: Kod Array ( [login] => [password] => [zaloguj] => ) A na zakończenie, niczym prostak czekający aż ktoś zrobi coś za niego: Liczę na szybką odpowiedź. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I zasadniczo zgodnie z obiektowka: $this->_request->getPost().
-------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:03 |