![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o podanie funkcji w JS która po kliknięciu na obrazek np
otwiera się nowe okno bez pasków narzędzi. I jeszcze taka która po kliknięciu na obrazek w tym oknie [czytaj wyżej] zamknie go... Z góry Dziękuję... Ten post edytował ShadowD 15.06.2008, 18:41:32 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, google zabrali?
Już nawet podpowiem - poszukaj o window.open i window.close |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, już mam a teraz nowe pytanko jak do tego:
Dodać by kono miało wielkość obrazka który w nim jest?? Może coś z width=auto, height=auto ![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat ![]() Mój koncept: metoda window.open ma przecież parametr służący do podania wymiarów okienka. Nazwij jakoś obrazek i przy wywoływaniu otworz podawaj dodatkowo nazwę tego obrazka. Potem posłuż się tablicą document.images + nazwa i odpowiednie wartości. Reszta w google. ;] -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 20:54 |