![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link
Strona oferuje darmowe e-booki w bardzo przyjemniej formie. Tematy jakie podejmuje strona to przede wszystkim socjologia, psychologia i filozofia, chodź zdarzają się odstępstwa od reguły! Zapraszamy!:) -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masakra, tylko nie wiem co gorsze: wygląd, czy kod
![]() Krzywy formularz, za małe odstępy linii, szaro, buro ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh, designu nie ma co oceniać, chyba że chcemy oceniać politemplates... denerwujące reklamy i rzucające się w oczy.... no to wina hostingu ale to odrzuca... Złe wyrównanie tekstu... dałeś wszystko na środek i nieestetycznie to wygląda
ale podoba mi sie cel: "darmowe e-booki" ![]() -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Regulamin mówi jasno: Dajemy pod ocene tylko swoje prace.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:57 |