|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 1 Dołączył: 13.05.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Sprawdzanie wypełniana pół oraz poprawności
Jak zrobić by ktoś nie wypełni jakiegoś pola pojawiła się informacja zę np. nie wpisałeś nr telefonu bo teraz mam tak że za każdym razem gdy nie wypełnię jakiegoś pola pojawia wypełnij się wszystkie pola a chce by pisało wypełnij wszystkie pola i informacja jakich pól się nie wypełniło nie wypełniłeś nr telefonu Oraz chciał by by zrobić by spryt sprawdzał poprawność danych czyli np. jak ktoś wpisze zły adres emial to wyświetli nie prawidłowy adres emial ale nie wiem którym miejscu to wstawić
Do sprawdzania poprawność emial myślę ze takie cos by wystarczyło ale nie wiem gdzie to wstawić w moim pliku
Ten post edytował szczabik 13.06.2008, 09:40:17 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
No to chyba powinno powędrować do gotowe rozwiązania, bo to co napisałeś wyżej jest równoważne z "nie znam najmniejszych podstaw php"...
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 1 Dołączył: 13.05.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Już sobie poradziłem zrobiłem tak a teraz może mi ktoś pomóc jak sprawdzić czy użytkownik wpisał poprawnie nr telefonu
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 23:26 |