![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam oto taki kod php:
Jest to koszyk na zakupy. Każdy produkt posiada trzy poziomy wielkości i przypisane do tych poziomów ceny - $product_price_1, $product_price_2, $product_price_3. Wszystkie produkty włożone do koszyka opisuje zmienna $emailll. Zmienna $emailll składa się z poszczególnych zmiennych opisujących każdy z produktów - $calytekst1, $calytekst2, $calytekst3. Problem jest przy wysyłaniu emaila z zamówieniem. Jeżeli zrobię „echo $emailll;” to na ekranie wyświetli mi wszystko prawidłowo, tzn każdy produkt – ilość, cena, wielkość, nazwa itd. Problem jest z wysyłką tej treści wypisanej na ekranie e-mailem. Wysyła mi tylko jeden, ostatni produkt. Jeżeli funkcje mail() umieszczę w kodzie pod „echo $emailll;” to wysyła mi tyle emaili ile jest produktów a chodzi o to aby wysyłała jednego emaila ze wszystkimi produktami. Co muszę zmienić? Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- pozycjonowanie łódź
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie:$emailll=$calytekst1.$calytekst2.$calytekst3."<br>";
a: $emailll.=$calytekst1.$calytekst2.$calytekst3."<br>"; W petli nadpisywales sobie te zmienna -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:24 |