![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie bardzo udaje mi się zrobienie pola tekstowego z możliwością po kliknięciu wstawienia konkretnych znaczników bbcode,np [b] [i]....
Szukałem w internecie skryptów ewentualnie kursu jak to się robi i nie natrafiłem akurat na ten temat. Zaglądałem w źródła stron wykorzystujących tą opcję, ale tamte skrypty są dla mnie za ciężkie. Z javascript nie miałem prawie nic do czynienia. Czy mógłby ktoś przedstawić jakiś pomocny link do kursy, ewentualnie skruptu (j Polski) ? Jeśli podzielicie się własnym kodem, który z pewnością macie w swojej biblioteczce, będę wdzięczny. Dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem w internecie skryptów ewentualnie kursu jak to się robi i nie natrafiłem akurat na ten temat. Ale kłamiesz. No chyba że nie potrafisz szukać. Choć wpisanie do wyszukiwarki bbcode szumnie nazwałem szukaniem.google.com :: search :: bbcode Szósty wynik: BBCode Script Generator |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie czytasz uważnie .
Mnie nie interesuje stworzenie w php opcji bbcode, bo to akurat już mam. Witam, nie bardzo udaje mi się zrobienie pola tekstowego z możliwością po kliknięciu wstawienia konkretnych znaczników bbcode,np [b] [i].... Chodzi mi o "klikam, pojawia się w polu tekstowym". |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Temat poruszany był na forum wiele razy. Wystarczy poszukać czy to na forum, czy to na google, jak przy pomocy javascript wstawić jakieś znaki do textarea.
Zamykam. edit Zapomniałem dodać. Pierwszy link z google po wyszukaniu insert bbcode into textarea |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 08:31 |