![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z ostylowaniem listy oczywiście problem jest w IE7/IE6.
Ponieważ ie nie rozumie: list-style-position: outside; doprowadzając mnie do płaczu. Czy znak ktokolwiek hax na tego typu zachowanie. Ewentualnie można dodać IE8.js tylko też nie mam w 100% pewności czy to rozwiąże mój problem. Lista miała wyglądać tak li ma tło na całą szerokość ul'a [ 1. pierszy] [ 2. drugi ] Próbowałem float:left i clear: left; na li. ale to nic nie pomogło. Numery uciekają poza Li i się nie wyświetlają ponieważ overflow jest hidden. MSuxIE... Błagam o pomoc bo 3 dzień styluje głupią listę. No i jak zwykle zły dział.. sorry panie mod. Ten post edytował MMX3 27.05.2008, 14:27:27 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj dodać list-style-position: outside; również do deklaracji klasy dla znacznika <ul>
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:21 |