![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 4 Dołączył: 2.03.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem. Chcę zrobić coś takiego, aby po wykonaniu płatności (zależnie od kwoty) przybywały punkty na koncie na moim serwerze. Problem w tym, że nie wiem jak te płatności działają tzn: co zrobić, aby po wykonaniu płatności użytkownik od razu dostał x punktów oraz został przekierowany spowrotem na mojąstronę.
Powód edycji: Dodałem tag. /webdicepl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli masz konto w Dotpay.eu / Dotpay.pl to tam po zalogowaniu jest instrukcja techniczna w której jest opisane jak odbierać potwierdzenie płatności.
Ogólnie - po płatności (jak klient zapłaci) Dotpay wysyła potwierdzenie płatności na adres URLC (adres pod którym umieszczasz sobie skrypt, odbierający to potwierdzenie płatności). Potwierdzenie jest wysyłane POSTem. Jak klient wpłaci to na Twój skrypt będzie wysłane potwierdzenie i ten skrypt może przyznać punkty klientowi. Tam w instrukcji pisze dokładniej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a ja mam bardzo malutkie pytanie: są jakieś klasy obsługujące płatności, np: dotpay.eu, przelewy24, platnosci, itd.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 9 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: ze wnowu?! Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja mam bardzo malutkie pytanie: są jakieś klasy obsługujące płatności, np: dotpay.eu, przelewy24, platnosci, itd. Toz to skandal... http://przelewy24.pl/instalacja.htm - daleko nie trzeba szukac. -------------------- Yes, sex is always the answer, it's never a question
Cos' the answers yes, oh the answers yes. Not just a suggestion, if you ask the question Then its always yes, yeah! |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Przenoszę na Przedszkole.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
XianN, skandalem jest to że nie rozróżniasz dokumentacji tech. od klasy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:39 |