![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pliku index.php mam taki kod na początku:
później formularz logowania (login i hasło) zalogowany sprawdzeniu zgodności hasła i loginu i tam jest link który klikam i otwiera się plik admin.php w którym na początku mam kod:
Wiadomo w dalszej częsci jest sprawdzenia loginu i hasła, jeżeli są inne to wyskakuje zaloguj sie. Na krasanlu wszystko działa pięknie, na serwerze domenomani cały czas wyskakuje ZALOGUJ SIĘ. Zapewne coś z ustawieniami php tylko nie wiem jak mam je zmienić, zresztą załadowałem na serwer ustawienia php.ini z tymi z krasnala ale wyskakuje mi teraz zamiast strony komunikat No input file specified. Ten post edytował xx88zg 10.05.2008, 22:29:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Oprocz tego trzeba tez pamietac ze nie wszystkie servery obsluguja sesje
![]() -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki bardzo - pomogło
![]() Pozdrawiam Do marcio: jak się płaci to się wymaga - darmowy to ten serwer nie jest ![]() Ten post edytował xx88zg 10.05.2008, 22:57:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:16 |