![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy w dobrym miejscu to zgłaszam, ale podczas logowania na konto mam zaznaczoną opcję "zapamiętaj mni" i po wyjściu i wejściu jeszcze raz na forum muszę się ponownie logować.
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
wina lezy po stronie przeglądarki, gdyż był swego czasu problem ze czesc userow nie moga sie zapamiętać i blokująca opcja została wyłączona i po dziś dzien wszystkim działa ok
![]() moze wchodzisz na roznych przegladarkach wtedy owszem sesja jest resetowana |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niech zgadnę...
Korzystasz z forum pod adresem forumphp.nq.pl Po odzyskaniu jedynej słusznej domeny należy z niej korzystać, a problemy znikną ;] -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niech zgadnę... Korzystasz z forum pod adresem forumphp.nq.pl Po odzyskaniu jedynej słusznej domeny należy z niej korzystać, a problemy znikną ;] Miałeś rację na forum.php.pl wszystko jest ok. Jeszcze parę dni temu ten adres nie działał ![]() pzdr -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 5 Dołączył: 8.07.2004 Skąd: gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no niestety ja wchodzę przez forum.php.pl i za każdym razem muszę się logować. To już zaczyna być denerwujące. Już wyczyściłem cache, ciasteczka, pliki offline i nic, ciągle to samo :/.
-------------------- Sygnaturkę ukradli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potwierdzam : 1 przegladarka, 1 sytem, 1 IP, i czasami bywa taki okres ze nagle przestaje mnie pamietac, a po kilku dniach wszystko wraca do normy (i nie jest to zwiazane ze zmiana domeny).
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
mnie zawsze loguje od razu.... tylko ja wpisuje w przeglądarkę:
http://forum.php.pl/index.php? i hula wszystko ładnie -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:19 |