![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkującym webmasterem. Stworzyłem stronkę w html-u z dotdatkami PHP (służy głównie do zakładki logowania i do wysyłania formularzy). Strona działa na zasadzie ramki wbudowanej w której wyświetlają się kolejne zawartości interesującej nas zakładku. Wszystko działa pięknie ale pojawia się problem z wyświetlaniem zakładek z php. A mianowicie pojawia się pusty 1 wiersz od góry strony, który psuje mi całą struktrę graficzną. Jęsli ktoś znalazłby czas i chęci to niech rzuci oczkiem - www.baumgart.com.pl/master - np. zakładka ubezpieczenia kominikacyjne - wypełnij formularz (najlepiej nie wypełniać żadnej komórki i dać wyślij - otrzymacie wynik, który strasznie mnie irytuje....). Może mam coś nie tak napisany plik php? Poniżej treść pliku. Z góry dzięki za wskazówki
Ten post edytował grzehu_80 27.04.2008, 16:54:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt faktem - zjadłem w kodzie tr na samym początku ale niestety nie rozwiązuje to problemu... Nadal pojawia się pusty wiersz... A co do linku to jak najbardziej działa. W razie coś to podaję jeszcze raz www.baumgart.com.pl/master
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:56 |