![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dziś miałem problem z systemem, generalnie nie chciał się uruchomić. Wyszperałem gdzieś zapasowego twardziela z zawsze gotowym system windows. Uruchomiłem z niego komputer i chciałem przed formatem skopiować sobie potrzebne pliki. Jednak przywitało mnie okienko "Brak uprawnień" (czy coś w ten deseń). Okienko wyskakuje przykładowo przy documents and settings. Jak dobrać się do tych plików? okey, poradziłem sobie. Rozwiązanie: W trybie awaryjnym zmieniłem udostępniłem prawa dla administratora w zabezpieczeniach. Wcześnie odznaczyłem "użyj prostego udostępniania plików" Pozdrawiam Chmura |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, pomożemy, tylko tak, podaj:
1. system który padł 2. system który masz na zapasowym twardzielu Albo: 1. spróbuj odpalić z CD LinuxaLive jakiegoś i za jego pomocą spróbuj. 2. jeżeli masz te same systemy dodaj użytkownika o takiej nazwie jaką miałeś na padniętym dysku. 3. zainstaluj program do odzyskiwania danych (google). napisz jak nic z tego nie pomoże ![]() //nie doczytalem ze już rozwiązał problem ^^ Ten post edytował macza 22.04.2008, 15:13:32 -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:40 |