![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcialbym ustawic newsy w CuteNews w dwoch kolumnach, tak jak na tej stronie: www.kanonierzy.com, zeby wlasnie pod ta glowna wiadomoscia byly aktualnosci w dwoch kolumnach, a nie w jednej jak aktualnie mam ustawione. > Da rady cos takiego zrobic? Kombinowalem troche, wstawiajac trzy include do kazdej z funkcji (wiadomosc dnia + aktualnosci + archiwum) i tu nasuwa sie kolejny problem... Jak wchodze np w wiadomosc dnia to pod nią mam nadal aktualnosci i archiwum, i tak z kazdym... jak wejde w news w aktualnosciach to nad mam wiadomosc dnia, a pod archiwum... > Da rady to jakos zrobic w jednym kodzie, aby po wejsciu np w wiadomosc dnia widoczna byla na stronie tylko ona, a reszta znikala... no i zeby byly aktualnosci w dwoch kolumnach? CODE <center><b><u>Wiadomość dnia</u></b></center>
<BR> <?PHP $category = "1"; $template = "wydarzenie"; include("cutenews/show_news.php"); ?> <br/> <center><b><u>Aktualności</u></b></center> <BR> <?PHP $number = "10"; $category = "2"; include("cutenews/show_news.php"); ?> <BR> <center><b><u>Pozostałe wiadomości</u></b></center> <BR> <?PHP $start_from = 21; $number = "10"; $static = TRUE; $template = "headlines"; include("cutenews/show_news.php"); ?> <BR> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:19 |