![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak można wykonać oraz zwrócic wynik powyższej procedury wykorzystując php ? Czy jest to możliwe ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem dokladnie, co masz w tych "stats", ale polecam przegladnac funkcje php'a z przedrostkiem mysql_ ...
np.: mysql_list_processes mysql_get_server_info mysql_list_fields (List MySQL table fields) mysql_field_len (Returns the length of the specified field) mysql_field_flags etc... lub ... mysql_stat (Get current system status (PHP 4 >= 4.3.0, PHP 5, PECL mysql:1.0) string mysql_stat ( [resource link_identifier] )) Pozniej zrobic mysql_fetch_assoc ... zrobic var_dump() - sprawdzimy co mamy w tablicy ... Hm ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podana procedura uruchamia się prawidłowo w SQL+, natomiast z uruchomieniem jej przez php nie moge sobie poradzić - nie chodzi nawet o zwrócenie wyników, a o samo uruchomienie - z tym jest problem.
Pozrdawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 09:45 |