![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatni myślałem aby zrobić skrypt który wybiera wpisy np. od 20
nie wiem dokładnie jak to zrobić na pewno odpada WHERE id=20 bo id skacze np. jest 1,2,3,4,5,6...15,18,20 (bo niektóre wpisy usuwam) Pozdro ![]() -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
magiczne słowo: limit - patrz manual mysql
ps: Cytat <? if ($_GET['twoje_iq'] < 2) { print "Nie rozmawiam z tobom ;]"; } else { print "I tak nic nie powiem ;]"; } ?> Jakbym byl zlosliwy to dla ciebie dalbym warunek: if ($_GET['twojaznajomoscortografii'] < 2) ktory jak widze jest prawdziwy. Ale zlosliwy nie jestem... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
och dziękuję. nie wiedziałem że LIMIT można także tak ustawić
poszukam rozwiązania ![]() Cytat("nospor") Jakbym byl zlosliwy to dla ciebie dalbym warunek: if ($_GET['twojaznajomoscortografii'] < 2) ktory jak widze jest prawdziwy. Ale zlosliwy nie jestem... winksmiley.jpg Nie wiem ocb. -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Nie wiem ocb. O twoj podpis. Dajesz warunki na czyjes IQ a byki ortograficzne walisz w tym podpisie ze głowa mała. ![]() edit down: a co ty, jego rzecznik? edit 2xdown: ok ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O twoj podpis. Dajesz warunki na czyjes IQ a byki ortograficzne walisz w tym podpisie ze głowa mała. ![]() w takim razie przyjacielu cie poinformuje ze on te byki zrobil w podpisie specjalnie... -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
pyro wykrył mój styl... w pismach nie oficjalnych zamieniam ą->om
taki kaprys - wziął się z braku polskich znaków w grze Counter-Strike ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:16 |