![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kody do rozwijanego menu w dół i w lewo oto one:
Lewe kod:
Dolne kod:
Są to moje projekty a wiec udostępniam je, starałem się by działały pod najważniejszymi przeglądarkami i działają z wyjątkiem ie lecz i na to znalazłem sposób kod JS który już nie jest moim autorstwem kod:
Trzeba go zapisać jako plik "qw.htc". WAŻNE NIE POZWALAM SIĘ PODPISWAĆ POD AUTORSTWEM TEGO SKRYPTU!! Może przydadzą się komuś łatwo je edytować... ![]() Ten post edytował ShadowD 28.03.2008, 22:06:21 -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu nie tworzy się na znacznikach div lub p, bardziej do tego odpowiednie są listy. A to rozwiązanie nie jest takie doskonałe, w sieci pełno lepszych przykładów.
P.S. Zauważyłem, że wykorzystujesz na tła pliki .bmp, to nie format do sieci, za duży. Najlepsze rozwiązanie to .png, odpowiednio zoptymalizowany. -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ach co do grafiki to tylko przykład..
![]() A co do li i ui to też nie jest najlepszy przykład ponieważ jest duży problem do dopasowania wglądu w wszystkich przeglądarkach i w nie których nie wgląda to najlepiej. ![]() Zamieściłem jak komuś się przyda to niech sobie weźmie a jak nie to nie... ![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:05 |