![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem ze ściezkami.
Mam w katalogu galeria plik index.php includuje w nim, footer.php z katalogu podrzędnego ../footer.php. W footer mam includowany plik licznik licz.php, który zapisuje wejście, niestety zapisuje on go w katalogu galeria lub innym nadrzednym index.php newsy.php footer.php licz.php galeriaa/index.php folder1/index.php Inne pliki znajdujące sie w tym samym folderze co footer.php zapisują licznik i otwierają z głównego folderu (index, newsy) i jest dobrze. Ale dla nadrzednych już jest źle. Więc musze w includach licznik fopen ustawić ściezki, które będą zapisywały plik do folderu głownego. Nie wiem w jaki sposób to ustawić. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
sciezka bedzie wygladala tak np ../strona.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wow, to już wiem że dla folderu galeria tak będzie wyglądać, ale już inna będzie dla głównego.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:07 |