![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co myslicie o World Idol'u? Jak dla mnie Janoszka cienko... Najlepiej chyba ten, co spiewal Lithium - Nirvany... i ten co Sorry....
A wojewodzki... to jak sam powiedzial wiocha.. ciekawe jak przetlumacza w innych krajach te jego gatki ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wojewódzki to sam jest wiocha i tyle. Nie wiem czemu, ale jakoś wcale mnie nie bawi Idol - może dlatego że jest za bardzo nastawiony na komercję?? Z przyjemnością za to oglądam od czasu do czasu "Szanse na sukces"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie kolejność
1.belgia, 2.norwegia, 3.polska, smietnik wszystko inne a wojewódzki conajmniej wprowadził tam do tej całej zabawy troszkę niepowagi. uważam, że bez niego to by była całkowita klapa. ale nie bójcie się, nie zrobiliśmy sobie siary. Oglądałem głównie na RTL'u i mam dobrą ( tzn. jak dla mnie złą ) wiadomość -> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli ![]() btw. czy polska jest jednym z niewielu krajów, gdzie się lubi rocka ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszelkie pisenki z gatuku rock'a to tragedia -- morison razem z kurtem juz dawno sie w grobie przewracaja
![]() a co do kuby, jedyny juror, ktory potrafil powiedziec co o nich mysli. CALY program to tragedia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Program to sama komercja a Wojewódzki to totalny brak kultury jak taki idiota stawia nas przed światem - on ma chyba skrzywioną psychike, ponoć jak był młodzieniaszkiem wszyscy się z niego naśmiewali.
-------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po obejrzeniu world idol'a doznalem szoku - przeciez ci wszyscy ludzie to typowie cukierki komercji, a co do Kaloszowej (czyt. Janoszowej) to spieprzyla przy wyborze repertuaru. co wypowiedzi Kuby to zdecydowanie najlepsze i najbardziej trafione byly wlasniej jego. w kazdym razie nie interesuje mnie kto wygra, choc jezeli juz to moglby to byc ten gosc co spiewal nirwane...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh szkoda gadac. Typowe cukiereczki. Uwazam ze wypowiedzi polskiego "krytyka" byly jak najbardziej trafne. Co do mojej oceny, to tak naprawde moja uwage przykuly swie osoby. Pierwsza byl koles rokowiec, no niby wszystko wporzadku tylko ze LITHIUM w idolu to juz dla mnie totalna paranoja. Druga osoba byl ostati koles tzw "czarny kon z norwegi", wedlug mnie to tylko ten koles zachowal naturalnosc, podpierajac to wszystko naprawde zajebstym glosem.
Aha i jeszcze jeden udajacy morisona - ja pier*** ale ciota. No wiec ogolnie nie dziwie sie wojewodzkiemu - koles mowil to co mysli. Co jest najciekawsze gdy Amerykaniec kogos chwalil to nie mowil "masz wspanialy glos i prezecje" tylko "udowodnilas ze jestes dobra bo sprzedalas x plyt" - no comment. -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje typy:
1. Norwegia 2. Belgia 3. USA / Polska Co do Wojewodzkiego, to juz woje jego niz reszte jury ktorzy wychwalali swoich reprezentantow a o innych generalnie nie mieli nic konkretnego do powiedzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobno ktorys z wokalistow powiedzial ze Wojewodzki to kretyn. Wie ktos cos o tym?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Podobno ktorys z wokalistow powiedzial ze Wojewodzki to kretyn. Wie ktos cos o tym?
Nie wokalista, tylko wielki spec z USA. Oczywiście Wojewódzki nic sobie z tego nie zrobił, i bardzo dobrze. Ciesze sie że nasz juror jako jedyny potrafił zachować do tego dystans i uczciwie powiedzieć kto ma coś w sobie a kto jest zwykłym dupkiem. Bez niego byłoby nudno ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masochiści . Jak z własnej woli można oglądać takie "g" ?.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Masochiści . Jak z własnej woli można oglądać takie "g" ?.
Niestety, poziom polskich stacji jest tak nieski że ja nie znalazłem dla siebie niczego lepszego o tej porze (oglądałem tylko 2 część). Albo 10 powtórka z kolei, albo jakieś bzdury, to wszystko co maja nam do zaoferowania. ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Masochiści . Jak z własnej woli można oglądać takie "g" ?.
Z własnej woli pewnie ciężko by było ![]() A co do samych zawodników, to najlepsi chyba byli: koleś z Norwegii, i typ z Belgii. Reszta... no cóż, większej ilości boysbandów to na MTV nawet nie ma. :wink: Cytat -> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli
Czy to znaczy że wycieli je w montażu czy po prostu nie tłumaczyli?? Jak nie tłumaczyli to kicha.. a jak wycięli to chamstwo! nawet większe niż odzywki "jurorów". :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat -> praktycznie wszystkie wypowiedzi kuby pominęli
Czy to znaczy że wycieli je w montażu czy po prostu nie tłumaczyli?? Jak nie tłumaczyli to kicha.. a jak wycięli to chamstwo! nawet większe niż odzywki "jurorów". :wink: ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:47 |