![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z systemem dodawania ogłoszeń. Kiedy dodaje ogłoszenie wieksze niż szerokość tabeli (730px), tabela rozciąga się na boki niszcząc wyglądąd całej strony.
Plik odczytujący ogłoszenia:
Oraz plik odczytujący ogłoszenia:
Co zrobić aby tekst dostosowywał się do szerokości tabeli a nie rozciągał jej na boki? up |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
style css - overflow
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko ze overflow'em przypadkiem nie moge jedynie ukryć wystającego tekstu bądź wprowadzić scrolla? Mi chodzi o zwykłe zawijanie kiedy tekst dojdzie do konca tabeli (730px) zawija się do kolejnego wiersza itd. Moze jakims zwyklym skryptem html da rade to zrobic?
up |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<P STYLE="word-wrap:break-word;width:100%;left:0">
LongWordLongWord...LongWordLongWord</P> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
jezeli masz cssa to wpisz sobie szerokosc tabeli i powinno grac. (width:730px;) ja mam strone i sie nie rozjezdza bo wymiary mam w cssie.
|
|
|
--Kimu-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wrap niestety nie działa. faktycznie przycina tekst ale tabelka dalej sie rozciąga (jakby przez niewidzialne litery). Może trzeba to jakoś zmienić pod względem php?
|
|
|
![]()
|
|
Up
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kimu, daj zrzut pełnego źródła wygenerowanego przez ten skrypt, gdy tabelka rozciąga się pod wpływem tekstu.
-------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Nie dam rady chyba zrobić zrzutu źódła. Cały skrypt działa na plikach txt. Ogólnie sam plik ogloszenia.txt wygląda tak. Przedtem skrypt działał normalnie, coś zmieniłem i teraz nie działa :/
up |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:34 |