![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2002 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy można spakować paręnaście plików (obrazków) z galerii do tymczasowego pliku, żeby użytkownik mogł go sobie ściągnąć, a gdy już ten plik ściągnie usunąć go... ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2002 Skąd: Piastów (k. Wa-wy) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za pomoca php nie mozesz skontrolowac czy uzytkownik zassal plik wiec rozwiazanie problemu przy uzyciu samego php jest niemozliwe. Przdaloby sie to wymieszac z Java, ale nie wiem jak to jest z Java i pakowaniem plikow.
-------------------- pk@php.pl
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jest funkcja tmpfile() [tymczasowy_plik] niestety niewiem jak się jej używa, wiem tylko, że istnieje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehm, nie mozesz tak:
? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat niestety niewiem jak się jej używa, wiem tylko, że istnieje Manuala nie widział? Cytat The file is automatically removed when closed (using fclose()), or when the script ends. Więc się nie nada. Pozostaje ustawienie limitu czasowego na długość życia pliku i jakiś garbage collector. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@erix
Widocznie nie zna angielskiego, a mój sposób chyba jednak jest najprostszy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest funkcja tmpfile() [tymczasowy_plik] niestety niewiem jak się jej używa, wiem tylko, że istnieje Ten temat jest tak stary jak chyba to forum. Czekał 7 lat na czyjąś pomoc. ;] -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
O rotfl... Nie sprawdziłem daty. Ale chyba ważne że pomogliśmy
![]() Nie rozumiem tylko dlaczego impimp94 na niego odpowiedział. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:09 |