![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam następujący problem, którego rozwiązania nie znajduję w swojej głowie, dlatego liczę na Wasze doświadczenie i wiedzę. Mam np. grafike z czerwonym kwadratem, a pod nim button "zielony", ktorego klikniecie powoduje zmiane graf. z czerw. kwadratem na graf. z zielonym kwadratem, a button pod grafika zmiena wartosc na "czerwony". Czyli petelka. Jak juz wspomnialem, nie mam pojecia jak to rozwiazac. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podpowiem krótkim kodem:
na pozostałe szczegóły myślę, że sam wpadniesz jak rozwiązać Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Kod jak najbardziej odpowiada moim oczekiwaniom. Probówałem rozkminić jak zapętlić cała akcję, ale niestety nie udało mi się... Także pozostaje mi prosić o drugie koło ratunkowe:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj taki warunek (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuję za pomoc! Już oddaję na Was głos:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 21:00 |