![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 4 Dołączył: 6.02.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam pomysł na gre Via WWW...
Zaczełem Pisać Kod www ale nie wiem jak rozwiązać mój problem... Chodzi o panel logowania... mam zmienną fundusz...i zmienną login...Chodz mi oto jak to rozwiązać zeby tylko dany użytkownik dostał daną liczbę do mysqla...to wszystko na mysql musi stać... I musi autoryzować użytkownika....I dodawać rekord do bazy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Ten post edytował Rash 6.03.2008, 14:00:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skróty myślowe niczym jeden z rodzimych polityków:)
Nie potrafię wyczytać z tego, o co konkretnie pytasz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 4 Dołączył: 6.02.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o skrypt logowania a po logowaniu jego podstrona pod dany nick po zalogowaniu dodaje Liczbe fundusz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jestem za bardzo zmęczony, ale nadal nie widzę problemu, prędzej pełny moduł logowania do zrobienia.
Tym bardziej nie rozumiem zasadności tego wątku. W każdym bądź razie: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sk...+Google&lr= |
|
|
![]()
|
|
Po zalogowaniu Użytkownika ma mu dodawać Liczbę Przez MYSQL...I ją wyświetlać...
|
|
|
![]()
|
|
Przy procedurze logowania, jak sprawdzasz login i hasło, wyciągnij też ID usera.
Wrzuć sobie to ID to zmiennej w sesji. W dowolnym momencie w dowolnym skrypcie poprzez INSERT albo UPDATE, w zależności od tego, co tam chcesz zrobić, mając to ID usera zaktualizuj dane w bazie, przyporządkowując tę wartość. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:04 |