![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Próbuję już od dłuższego czasu zrobić usuwanie wiadomości po zaznaczeniu odpowiedniej wiadomosci za pomocą checkbox ale, nic mi nie wychodzi.
Tam mam zrobione checkobox do kazdej wiadomosci
A taki kod do usuwania
Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co dokładnie nie działa? Podaj błędy, konkretne problemy. Czemu masz inputa poza formem ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z inputem to mój błąd. A błędów żadnych nie ma wyświetla pustą stronke ale, nie usuwa wiadomości.
|
|
|
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyechuj sobie jaki Ci generuje SQL i sprawdz czy jest poprawny.
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak
i mam taki bład : Something is wrong in your syntax obok ')' w linii 1 Już zrobiłem:) W
value={$wiersz['mail_id']} zmieniłem na value="mail_id" Dzięki za pomoc. Jednak nie do końca rozwiązałem problem. Przy usuwaniu wybranej wiadomości z bazy usuwane są wszystkie wiadomosci. Co zrobić żeby było dobrze? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:05 |