![]() |
![]() |
-Hasan- |
![]()
|
Goście ![]() |
Siema. Mam problem ponieważ napisałem plik rejestracji wszystko gra. Skrypt tworzy plik z nickiem i hasłem. I tu problem. Jak pobrać nick i hasło z pliku tak żeby można było kogoś zalogować??
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Co mam wpisać w piątej linijce mojego skryptu autoryzacji?
Nie rozumiesz? No patrz! Ja też nie rozumiem Twojego posta. Konkrety!!! - inaczej temat zostanie zamknięty. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-Hasan- |
![]()
|
Goście ![]() |
No normalnie. Mam plik tekstowy z hasłem i plikiem i jak zrobić żeby pobrać hasło i nick z tego pliku tak żeby można było kogoś zalogować
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 2 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np. treść pliku:
Kod login||password A teraz skrypt:
Oczywiście, zawsze istnieje szansa, że użytkownik będzie miał w loginie And||rzej a wtedy to nie zadziała... Prpoponuję jako glue użyć czegoś bardziej skomplikowanego, np. #*&F6d^@f. -------------------- ![]() ![]() CPU | GPU | RAM | HDD | OS |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
O lol pokaz logowanie pokaz jak wyglada zawartosc pliku masz tam jakies separatory ktos ma ci odpowiedziec w ciemnO??
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 4 Dołączył: 6.02.2008 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Masz tu gotowiec..Pokonbinuj z nim...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej zrobić logowanie przy użyciu MySQL?? Bo tutaj można bardzo łatwo się włamać... Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne, że lepiej, ale autorowi chodziło jednak o logowanie na plikach
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Hasan takim czymś będą się zdarzać bardzo często ataki na twoją strone...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:52 |