![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam na stronie formularz działający na AJAX'ie. Na FireFoxie działa wszystko ładnie, lecz na IE dostaje stale alert "Nie można nawiązać połączenia ze serwerem" co wynika z mojego określenia "OnError".
Oto kod:
A tak mniejwięcej wygląda formualrzyk: W czym może być tutaj błąd? Pozdrawiam Tomasz Furca |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy podam wartość action to na IE działa, ale na FF wtedy się sypie - a dokładnie wyświetla stronę zamiast w danym divie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy podam wartość action to na IE działa, ale na FF wtedy się sypie - a dokładnie wyświetla stronę zamiast w danym divie. Przeanalizowałem swoje kody i źle Ci powiedziałem. U mnie jest tak: Musiz dodać parametr URL ze ścieżka do pliku php. U mnie jest na submit ale na assigne jest tak samo
|
|
|
![]()
|
|
Dziękuje bardzo za pomoc - URL pomogło (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) .
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:58 |