![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2006 Skąd: Kraków/Lublin/Lubartów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. próbuję wyrzeźbić coś takiego:
Mamy stronę na której jest odnośnik. Po kliku odnośnika pojawia się pop-up z formularzem. Po wypełnieniu formularza klikam na SUBMIT i teraz chciałbym żeby a) formularz został wysłany do skryptu php który obrobi dane i zapisze je w bazie. Nie musi przy tym nic zwracać, tylko się wykonać. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/cool.gif) pop-up się ładnie zamknął c) odświeżyła się strona z której tenże pop-up został otwarty. Niestety nie bardzo mi to idzie. Próbowałem już różnych rzeczy, ale jakby nic z tego nie wychodzi. Czy jest możliwość ugryzienia tego? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No problemo, tyle że to raczej z działu js niż php;)
Skrypt który obrabia wyniki musi "wyświetlić" stronę w której będzie kod: No a wysłanie standardowo klikając submita;) Ewentualnie można by pokombinować AJAXem, ale chyba nie trzeba. UWAGA: Pod IE chyba nie będzie działać z powodu window.opener Ten post edytował lord_t 6.02.2008, 18:42:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2006 Skąd: Kraków/Lublin/Lubartów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki. Na Operze, Firefoxie i IE7 działa. Nie wiem jak ze starszymi IE... ale nie mam w tej chwili, więc nie sprawdzę.
Ten post edytował frickle 6.02.2008, 18:54:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:54 |