![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2008 Skąd: Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem nowy na forum więc proszę o łagodne traktowanie.
Mam pewien problem z formularzem. Chcę napisać formularz w PHP w którym po wpisaniu Nazwy, Adresu IP i hasła serwera(jeżeli takie jest) formularz prześle dane do tabelki którą sam utworzy, formularz mam napisany, potrzebuję tylko, żeby ktoś napisał kod, dzięki któremu formularz wygeneruje tabelkę do której po dopisaniu kolejnych serwerów, będą dopisywać się kolejne rekordy.
W razie jakiegoś błędu w kodzie, proszę o poprawę;) -------------------- Zlecenia na PW.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2008 Skąd: Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No więc już wyświetla, ale nie wiem jak z tego zrobić tabelę... 3 kolumny pod którymi byłyby wyświetlane dodawane nowe rekordy
Ten post edytował edy 3.02.2008, 16:19:57 -------------------- Zlecenia na PW.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz to najpierw porządnie dodać do pliku, bo takie coś:
$dane = "<td>Nazwa:</td>".$nazwa." Adres IP:".$ip." Hasło:".$pass."\n"; jest do niczego... potem każdy wiersz wexploadować i zamienić na komórki... |
|
|
![]()
|
|
Mógłbyś jaśniej? będę wdzięczny. Ewentualnie proszę o napisanie tej funkcji
-------------------- Zlecenia na PW.
|
|
|
![]()
|
|
Zmień sobie sposób dodawania do pliku na taki, na przykład:
A potem edytujesz to co ci wcześniej podałem:
Ten post edytował nowotny 3.02.2008, 20:46:38 |
|
|
![]()
|
|
No dobra wyświetla mi, ale ta tabela jest nieco źle ustawiona... czy do każdej komórki muszę ustawić, osobno parametry nazwa/ip/pass ?
Proszę, www.edy.webd.pl/index.php Błąd naprawiony:
To musi tak wyglądać;) Ten post edytował edy 3.02.2008, 18:07:25 -------------------- Zlecenia na PW.
|
|
|
![]()
|
|
Co jest źle ustawione...? zarzuć jakimś screenem, źródłem, czymkolwiek... takie mówienie że "Nie działa." w niczym nie pomoże...
|
|
|
![]()
|
|
A jednak, po dopisaniu pierwszego serwera jest ok, po wpisaniu kolejnych zamiast w następnym wierszu, to wpisuje się obok
|
|
|
![]()
|
|
Błąd naprawiony:
To musi tak wyglądać;) Źle... dobrze było tak jak ci napisałem:
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki, problem rozwiązany
A czy da się zrobić, żeby adres IP z kolumny nr2 generował automatycznie link do HLSW Kod hlsw://
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:51 |