![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam wielki problem z wyświetlaniem divów pod <IE7, kilka godzin prób, godzina szukania i efekt byle jaki :/ A mianowicie chodzi mi o stronę:
http://poligrafia1.nazwa.pl/helmut/plaza Jak zauważamy na górze źle wyświetla się jeden div, bo robi się dziura :/ Co musze zrobić? PRZYPOMINAM ŻE CHODZI O <IE7. Poniżej css:
Ten post edytował bemol 2.02.2008, 15:29:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciekawe - ale u mnie w IE7 stronka wyświetla się doskonale, za to w FF2 i O9 cały dół się rozsypuje... za to IE6 wyświetla stronke prawidłowo, ale zgłasza błąd krytyczny "oczekiwano znaku ')' w linjce:
Kod onmousedown="changeImages('image03\, 'images/image03_over.gif'); return true;" czyżby zamiast 'image03\ powinno być 'image03' ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie okey, a tak poza tym to kolory zabójcze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i z IE problem załatwiony, ale teraz problem z FF i Operą. Jakie własności mają mieć te divy, żeby prawidlowo się wyświetlalo? :/ probowałem na wiele sposobów :/
nevt kod html jest umieszczony w print i dlatego potrzebny jest ', ale go nie było i dlatego był błąd ;p |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:48 |