![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cudowne PHPbb 2 na moim osobistym kompie nie chce się zainstalować. Co choroba jasna mam zrobić.
Problem jest taki że nie może mi wykryć bazy danych w której mógłby się usadowić (mam MySQL i MS Access) i nie mam pojęcia co mam zrobić by to zrobić ![]() Jak skonfigurować bazę danych i gdzie mam ją (co mam z nią zrobić) wsadzić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przniesione.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz zalozyc bazę danych a gdy już to zrobisz to w instalacji phpBB podaj jej współrzędne ...
![]() -------------------- ؤئغفشت ةشىعشمش ﻻثيئهثسئ صهثمنه
(..) miłość i nienawiść to dzieci |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niemartw się - ja też miałem (nie na swoim) problem.
1) Załaduj pliki do serwera np. do katalogu cośtamcośtamphpBB2 2) Otwórz (z przeglądarki) http:localhostcośtamphpBB2 3) Wpisz dane 4) kliknij dalej. 5) Ewentualnie zmień plik config.php (jak ci karze) 6) Wykasuj katalogi, którę ci wskarze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:58 |