![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Siemka!!!
Jak zrobić zeby błędy na stronie sie nie wyswietlały??w php.ini zmienic na off track_errors?? No dobrze ale jak zrobi żeby zamiast błędu pojawiał sie np obrazek taki mój?? A jak zmienic php.ini na serwerze nazwa.pl?? Ten post edytował Szupien 26.01.2008, 18:26:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Siemka!!! Jak zrobić zeby błędy na stronie sie nie wyswietlały? Pisać bezbłędne strony ;] Ewentualnie, jak jesteś leniwy i nie chce ci się tych błędów poprawiać, to: error_reporting" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual A co do tych obrazków, to pewnie będziesz musiał się tym zainteresować: set_error_handler" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
czytałem o tym w książce a to cos bende musiał w karzdym skrypcie walnac no nie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ewentualnie wpis do .htaccess:
Kod php_value display_errors Off
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
no dobrze ale jak ja mam skonfigurowac php.ini na nazwa.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
a jak ja mam sie tam dostac??
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj jest ładny artykuł o obsłudze błędów: http://www.haxite.org/index.php3?site=arty...view&id=529
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Obsłóga Cytat cos bende musiał w karzdym Myślę że jeśli chodzi o takie błędy to najlepiej słownik języka ortograficznego ![]() Szkoda gadać. Jeśli jesteś niedokładny w pisowni ortograficznej- to i w kodowaniu będzie kiepsko;/ Bez tego cokolwiek skrobniesz- (nawet w html) - będzie zawierało dużo błędów a i obsługa błędów tego nie pokaże:). Pozdrawiam. -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:18 |