![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosiłbym o ocenę serwisu, którego zadaniem jest pobranie RSS'ów i wyświetlenie ich na stronie. Strona typowo dla google itp. Wyszukiwarka łyka sobie cały tekst i zarazem pozycjonuje nam strone (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Prosiłbym o ocenę designu jak i systemu ;P
DirectLink.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy słowach kluczowych ajax sie posypał i wysłał mi zgłoszenie... coś nie tak
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Pustka (czyt. brzydka pustka) w topie
- Logo RSS pod menu za duże i zupełnie nie potrzebne. - Nie potrzebny zrzut ekranu z danej strony, a na dodatek jest on w złym miejscu umieszczony - U mnie w operze top tlo troche sie rozjezdza Mi się nie podoba ani pomysł ani grafika. Kod jest w miarę ładny, a system zbyt prosty żeby coś w nim oceniać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - U mnie w operze top tlo troche sie rozjezdza bo Cytat This page is not Valid XHTML 1.0 Transitional! Result: Failed validation, 21 Errors Co do desingu to wygląda jak jakiś cms po przeróbce i to strasznie biedny ja i ela jesteśmy na nie |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@mmx Może coś więcej? Na IE i FF mi chodzi czyli zgaduje, że masz operę (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Dziękuje za opinie, postaramy się poprawić. Co do screna strony, wydaje mi się, że jednak pasuje, bo inaczej byłoby jakoś pusto. :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:16 |