|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%)
|
Hi
Czy jest możliwość opóźnienia załadowania wyników z mysql? Mam księgę wpisów i podczas kliknięcia żeby przejść na kolejną stronę z wpisami jest animacja (coś w stylu efektu księgi czarów herosach jak sie klika aby przejść na następna stronę ). Tylko ja bym chciał aby po animacji pokazały sie następne wyniki a nie jednocześnie z animacją? Czy jest to możliwe? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sciana.gif) |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Charakterystyczna dla języków programowania funkcja sleep() pomoże Ci
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%)
|
Cytat Charakterystyczna dla języków programowania funkcja sleep() pomoże Ci no fajny efekt tylko on ładuje całą stronę po kilku sekudach a ja chce tylko wyniki. Ale w php tak sie nie da:( no chyba że skorzystam z <iframe> |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Możesz wyświetlić od razu to co chcesz a po pewnym czasie zapytać asynchronicznie serwer o pewne dane i dopiero je wyświetlić.
Jednym słowem: AJAX Technika na tyle popularna ostatnio, że internet pęcznieje od informacji na jej temat. Poczytaj. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 13:06 |