![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 2 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaczynam Ajaxa kapować, więc jeżli coś głupiego rzeknę, to proszę się nie śmiejcie...
Kiedy wywsyłam żądanie GET'em o plik .txt, wszystko jest Ok. Kiedy robię to samo, ale o plik .php (treść pliku:
), to nie działa nic. Dodam, że dostałem książkę na urodziny o Ajaxie (profesjonalną), przepisałem litera w literę kod z niej i nic... Dodam, że używam Krasnala na kompie, IE 7.0 -------------------- ![]() ![]() CPU | GPU | RAM | HDD | OS |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 12 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kod, w którym wysyłasz zapytanie AJAX
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 2 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HEAD:
BODY: To zXml to klasa stworzona przez autorów tej ksiązki. Kiedy jako url wpisuje info.txt, czasami jest OK. Kiedy wpisuje info.php (którego zawartość przytoczyłem w poprzednim poście), nie odzywa sięw ogóle. Mało tego, dawałem alerty na każdym kroku, żeby śledzić postępowanie skryptu. Nic. Nie ma informacji, że serwer nie odpowiedział, ani że odpowiedział... Mało tego, kiedy odczytuje już info.txt, przenoszę ten skrypt w postani nie zmienionej na inną stronkę - przestaje działać. Proszę o pomoc, bo mnie już szlag trafia. Ten post edytował Garrappachc 19.01.2008, 23:27:02 -------------------- ![]() ![]() CPU | GPU | RAM | HDD | OS |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:03 |