![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
mam problem Napisałem do pliku pewną konstrukcje
W pierwszym ifie wstawiam zawartość pliku jeżeli użytkownik ma odznaczoną opcje , w elseif jeżeli użytkownik ma zaznaczoną opcje i takie same ip co przy rejestracji to wstawiam tą samą zawartość strony co w pierwszym ifie. W tym momencie zaczyna się mój problem gdyż kod tej strony ma ok 1700linii czy da sie jakoś zrobić aby nie wstawiać 2x tej samej zawartości do 2 ifa? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. mam problem Napisałem do pliku pewną konstrukcje
W pierwszym ifie wstawiam zawartość pliku jeżeli użytkownik ma odznaczoną opcje , w elseif jeżeli użytkownik ma zaznaczoną opcje i takie same ip co przy rejestracji to wstawiam tą samą zawartość strony co w pierwszym ifie. W tym momencie zaczyna się mój problem gdyż kod tej strony ma ok 1700linii czy da sie jakoś zrobić aby nie wstawiać 2x tej samej zawartości do 2 ifa? Słyszałeś o funkcjach? można definiować własne. Definiujesz raz taką funkcję a potem możesz sobie ją wywoływać ile dusza zapragnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:12 |