![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję jak zrobić stronę php aby można było za pomocą przycisku przeglądaj można bylo wybrać z lokalnego dysku plik video i umieszczał na serwerze. Może to być z możliwością pokazania miniatury do ściągnięcia lub jako filmik gotowy do odtworzeniea na serwerze. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc z tym. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/guitar.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem znaleść przykładowy skrypt party na klasie ffmpeg a konkretnie pod video ale nie umię znaleść. Gdzie taki gotowy skrypt do podglądnięcia mogę znaleść bo szukałem ale nic nie znalazłem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest klasa dla php kotra obsluguje ffmpeg ale niestety musisz miec mozliwosc odpalania exec() i zainstalowany ffmpeg naserwerze, jezeli nie masz no to nic nie poradzisz. Ewentualnie jest jeszcze klasa ktora znajdziesz na phpclasses.org, ktora pozwala Ci uploadowac poiki z poziomu twojego skryptu do youtube'a. Poszukaj a napewno znajdziesz.
Pax |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:32 |