![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
//to nie jest reklama stronki... poniewaz nie dodalem nawet adresu w temacie...//
Stronka poświecona mp3 a dokladniej wrzucaniu linków do niej... Pisze ją od niedawna, wszystko sam z pomocą tegoż forum ![]() ~~~~~Możliwości strony~~~~~ - rejestracja dzieki ktorej można wrzucać linki i przegladać strone, - shoutbox, dodawanie mp3 itp. oparte są na bazie danych - layout jest prosty i przejrzysty, w przyszlości mam zamiar zmienic nieco wygląd - szybko mozna odnaleźć piosenki ktore chce się sciągnąć (na razie jest ich mało z braku użytkowników) ~~~~~Adres strony~~~~~ ---[zmoderowane]--- Co sądzicie o tej stronce ? nie spotkalem sie z podobną w internecie i dlatego postanowilem ją zrobic. Jest na niej duzo błędow ale caly czas pracuje nad naprwają ich... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy przypadkiem umieszczanie tych utworów bez zgody ich autorów nie jest poważnym naruszeniem licencji na jakich są one udostępnianie, a także być może łamiesz tym prawo polskie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat //to nie jest reklama stronki... poniewaz nie dodalem nawet adresu w temacie...// wielkie WOW- ale dales w poscie... ameryki ta strona nie odkryles, a ze myslisz ze Twoja jets pierwsza taka strona to jestes w duzym bledzie ![]() odnosnie twojego czegos: -wolno dziala mimo ze nie jest zaladowane na maksa userami i zawartoscia + darmowy hosting -szablon do mnie nie przemawia, cos Ci tam switalo jak go robiles ale ostatecznie mizernie wyszlo -shoutboxa powinienes napisac w js albo ajaxie- mnie sie nie chce za kazdym razem klikac0 powrot na str glowna. Daj juz automatyczne przekierowane po1s -czciona zaaaaaa mala -uzywaj polskich znakow ![]() ![]() 0,5/10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 0,5/10 milo ze tak wysoko ![]() ![]() od 2 tygodni sie ucze po troszku ![]() sie ciesze ze ocena nie wynosi ponizej 0/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
xss działa niestety
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ameryki ta strona nie odkryles, a ze myslisz ze Twoja jets pierwsza taka strona to jestes w duzym bledzie dry.gif juz 5lat temu byly takie strony... ja bym powiedział że od dziesięciu - ale ok
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat ameryki ta strona nie odkryles, a ze myslisz ze Twoja jets pierwsza taka strona to jestes w duzym bledzie dry.gif juz 5lat temu byly takie strony... ja bym powiedział że od dziesięciu - ale ok na ja takiej nie widzialem jeszcze ani jednej ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest legalne udostępnianie jakiejkolwiek pracy bez zgody autora na to i raczej nie masz co zmieniać tylko od razu wywalić stronę do kosza
![]() Ten post edytował sefs 15.01.2008, 16:07:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wyżej - żadna wzmianka o nielegalności kasowaniu po upływie doby itp nie pomoże - to że inni tak robią (i myślą że to wystarczy) to nie znaczy że takie działanie w czymkolwiek pomoże. Strona może co najwyżej informować o utworach ale nie pomże już zamieszczać linkół do materiałów bez wyraźnej zgody osób do których należą prawa do rozpowszechniania (najcześciej wytwórnie i wykonawcy)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam.
Strona zawiera nielegalne treści a my tu takich nie lubimy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:38 |