![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jakoś nie widziałem nigdy tego adresu u nas, więc: http://www.org-isd.com/
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Long Island, NY USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobry pomysl, mam ich tutaj pare - jeden problem - wysylka i cło zabijają wszelkie chęci do pomocy. Byłoby więcej takich akcji ale ten wasz rząd jest troszkę za mocno walnięty więc trudno coś zrobić.
edit: Z tego co widziałem to nie tylko dzieci mogłyby tych pc użyć (topic : jakie kompy? ) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Fajna akcja szczytny cel ale w Polsce ponad 60% albo i lepiej zieranych pieniedzy tu cytat "dla potrzebujacych" zasila konta cfaniaczków lub też trafia do osób stojacych pod monopolowym 24/24 i pijących wino marki wino. A osoby naprawde potrzebujące jedzą suchy chleb popijając wodą.
Ale niestety to jest Polska i tylko ten kto kombinuje jakoś żyje a ten co płacze, ten ginie. Smutny morał ale to realia. -------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:13 |