![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otóż mam pewien problem. Staram sie posklejać layouta w XHTML i CSS, oczywiscie jak przystało na porzadnego webmastera na divach (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Niestety pojawił się pewien problem. Otóż mam taki układ strony: kontener (wrapper), w nim 3 divy (left, cell, right). W Cell znajduje się lay właściwy (tj. logo, menu, tresc i stopka). Oczywiście te 3 divy muszą być wycentrowane (to nie jest problem). Problem natomiast pojawił się w momencie gdy tekstu jest mało (tak że nie jest koneiczne przewijanie) content ma sie wydłużać do dołu strony, natomiast gdy jest go dużo (przewijanie jest konieczne), left i right z boku wydłużają się do długosći content. Oto kody:
I CSS:
--- Przez pomyłke zamieściłem temat w złym dziale. Bardzo za to przerpaszam i prosze o przeniesienie go do odpowiedniego działu. Ten post edytował Ember 13.01.2008, 14:32:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 9 Dołączył: 26.01.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat są na to 2 sposoby... heh... można jeszcze prosciej... na tabelce... ale to jest ciemna strona mocy, bo jedi zgadzaja sie tylko na divy....
Ten post edytował nevt 26.01.2008, 02:37:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:47 |