![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2003 Skąd: z miasta :D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopiero zaczynam uczyc sie php i nie jestem w stanie napisac jeszcze sam systemu newsow. Bardzo długo szukałem lecz nie znalazłem mi odpowiedniego.
Znacie jakies dobre systemy newsów ![]() Strone ma w tabelkach wiec chciałbym zrobic include w tabelce i zeby dizłało. A kazdy skrypt jaki znalazłem rozwalał mi stronke. Skrypt moze wykorzystwac MySQL. Z góry dzkuje. :arrow: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2002 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem zapewne nie tkwi w samym skrypcie tylko w tym ze do swojej tabeli includujesz skrypt wyswietlajacy newsy - ktory napewno tez ma okreslaona tabele - > wiec zapewne nie masz domknietej ktoejs tabeli wiec zrob -> </table>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PsNews_txt 1.1 -
to jest dobry system newsów na plikach tekstowych Link http://pscripts.boo.pl/im/index.php?im=mai...ction=kat&kat=1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Także polecam PsNews... Jak go ściągniesz to tutaj masz pomoc z wyświetlaniem newsów w iframe:
Cytat Strone ma w tabelkach wiec chciałbym zrobic include w tabelce i zeby dizłało. A kazdy skrypt jaki znalazłem rozwalał mi stronke
Więc tak... tworzysz sobie plik newsy.php, a w nim: [php:1:81d573b19a]<?php echo "<HTML>"; echo "<HEAD>"; //tutaj co chcesz echo "</HEAD>"; echo "<BODY>"; include("news/show.php"); // adres do pliku show.php, czyli tego który includuje wszystkie newsy echo "</BODY>"; echo "</HTML>"; ?>[/php:1:81d573b19a] W tych znacznikach możesz sobie wstawiać co chcesz, np. styl jaki ma być używany w newsach... Następnie masz w panelu admina PsNews takie cosik jak Konfiguracja, w którym masz taki formularz: :arrow: adres podstrony na której includowany jest system: i tam umieszczasz nazwę tego pliku, a w naszym przypadku jest to newsy.php? I to działa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może spróbujesz News Asystent v1.5 ?
-------------------- ؤئغفشت ةشىعشمش ﻻثيئهثسئ صهثمنه
(..) miłość i nienawiść to dzieci |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2003 Skąd: z miasta :D Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisywałem w wyszukiwarkach news asystent i znalazlo kilkaset stron które uzywaja ten system wchodze i kilkam na adres do strony głownej news asystenta a tam wykakuje mi link to stronki xxx
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak ty szukałeś, ale ja znalazłem za pierwszym razem ... brak słów
Ale proszę bardzo oto link do News Asystenta: http://www.phpflash.hostm.pl/download/down...ws_v15&cat=news Pozdr. -------------------- ؤئغفشت ةشىعشمش ﻻثيئهثسئ صهثمنه
(..) miłość i nienawiść to dzieci |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 23:55 |