![]() |
![]() |
-Zdesperowany- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Pisałem skrypt który miał wybierać mi z bazy danych liste adresów mail i do wszystkich tych adresów wysyłać maila. Zrobiłem błąd w skrypcie i wysłałem plik php z błędem na serwer. Po odpaleniu skryptu strona nie odpowiada błąd 500 a na moja skrzynkę wysyła cały czas maile. mam ich jzu ponad 12 tysiecy
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 13 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najszybciej będzie skontaktować sie z administratorem.
Jeżeli masz odpowiednie uprawnienia i wiesz co robisz, to możesz odpalić skrypt:
i zobaczyć czy widzisz tam proces swojego skryptu. Jak tak to odpal:
gdzie w miejsce XXXX wstaw cyferki z pierwszej kolumny przy rekordzie który zobaczysz. -------------------- Mariusz Dalewski
Aiv's dev blog |
|
|
-Zdesperowany- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety ale to co napisałem nie chce sie załądowac na stronie. Byc moze nie mam tych jakis uprawnień. Jakies inne propozycje ?
|
|
|
-Zdesperowany- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Czy ten skrypt masz odpalany poprzez crona? Jeśli tak to wykonaj:
Kod crontab -r lub usuń zadanie ręcznie. Bo jakoś średnio mi się wydaje aby taki skrypt sam z siebie pracował w tle nawet po wyłączeniu przeglądarki... |
|
|
-Zdesperowany- |
![]()
|
Goście ![]() |
No przeglądarka byłą resetowana a skrypt był umieszczony w pliku php. gdy weszłem na ten plik przez przeglądarke wszystko sie zaczeło i nie chce skonczyc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 44 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No przeglądarka byłą resetowana a skrypt był umieszczony w pliku php. gdy weszłem na ten plik przez przeglądarke wszystko sie zaczeło i nie chce skonczyc. Proś administratora serwera żeby ubił twój skrypt. Jeżeli nie masz odpowiednich uprawnień to niewiele zrobisz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:18 |