![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Robiłem stronę pod div-y i okazało się że zrobiły się przerwy pod menu pod logiem jak zrobić żeby zlikwidować te przerwy !
poniżej podaje stronę gdzie możecie zerknąć kod źródłowy http://www.web-pc.pl/testd/ Pozdrawiam ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale przecież w kodzie masz zwykłą tabelkę - a do jej komórek nie wiadomo po co "powsadzane" div'y... to nie jest layout na div'ach jeśli o to ci chodziło.... poza tym co drugi <div> nie ma tagu zamykającego... podomykaj znaczniki, zdecyduj się albo tabela - wtedy wywal te div'y i ostyluj <td> - albo div'y - wtedy wywal tabelkę... jak to porawisz i dalej będzie źle to poszukamy rozwiązania...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogłybyś podać fragment jak mam robic zeby wyrzucic tabele a zrobic na div bo nie wiem jak to zrobic
Proszę o podpowiedz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:04 |