![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 1 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam serdecznie
mógłby mi ktoś wytłumaczyć w jaki sposób można zabrać się do stworzenia ścieżki powrotu na stronie lub ewentualnie podrzucić jakiś kod z którego mógłbym się nauczyć jak to robić ? dziękuje i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod onClick="javascript: history.go(-1)" efekt identyczny jak ten przy wciśnięciu "wstecz" w Twojej przeglądarce. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Kod onClick="javascript: history.go(-1)" efekt identyczny jak ten przy wciśnięciu "wstecz" w Twojej przeglądarce. Obawiam się, że autorowi chodziło o coś takiego jak jest na forum: Kod Forum PHP.pl > Forum > PHP > Ścieżka powrotu "pathway" Do wykonania takiej ścieżki potrzebujesz drzewiastą strukturę kategorii i podkategorii oraz funkcję wykonującą się rekurencyjnie do jakiegoś momentu (np. gdy aktualna kategoria nie jest podkategorią żadnej). Nie jest to prosta sprawa dla początkującego... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ewentualnie jeśli wiesz skąd na podaną podstronę użytkownik wszedł i/lub mógł wejść. Do tego może sie przydać mapa strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 1 Dołączył: 26.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obawiam się, że autorowi chodziło o coś takiego jak jest na forum: Kod Forum PHP.pl > Forum > PHP > Ścieżka powrotu "pathway" Do wykonania takiej ścieżki potrzebujesz drzewiastą strukturę kategorii i podkategorii oraz funkcję wykonującą się rekurencyjnie do jakiegoś momentu (np. gdy aktualna kategoria nie jest podkategorią żadnej). Nie jest to prosta sprawa dla początkującego... o to mi chodziło, masz racje dla mnie początkującego to czarna magia, a mógłbyś podrzucić jakieś materiały co by mozna było poczytac o tym ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:11 |